Skip navigation

El menjatr ràpid té el seu origen a l’anglès fast food. Ès un tipus d’alimentació ideat per a preparar i servir el menjar ràpidament en establiments especialitzats. Una de les seves característiques és que es consumeix generalment sense coberts( com la pizza, hamburgeses, pollastre fregit, sandvitxos, patatesfregides, bunyols, etc.) i que els llocs on se serveix no disposen de cambrers on serveis de taula, sinó que cal demanar el menjar a la barra i portar-lo a taula, o bé s’ha de pendre fora de l’establiment.

A caqusa del fet que el menjar ràpid es basa en la velocitat i el baix cost, es fan servir tècniques que permeten aconseguir un cert sabor o consistència i frescor. Això requereix un sovint l’ús d ‘additius i mètodes de producció que poden alterra la natura de l’aliment i reduir-ne el valor alimentari.

A mitjans del segle  XX, un empresari nord-americà de l’alimentació anomenat Gerry Thomas comerzialitzava per primera vegada el que es denominab “menjar preparat”. Amb aquest invent , una persona sense gaires esforços es troba en pocs minuts amb un plat preparat a casa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: