Skip navigation

La llegenda que us relataré va succeir a les muntanyes de Monserrat,a Barcelona. Fa molt i molt temps enrere, en l’epoca dels Romans, en aquestes habitada per dos enoprmes dracs,que tenien atemorits a tots els habitants dels pobles veïns.

Un d’ells es deia Kin i de l’altre ningú eu soabia res, solament que aquell que es creués en el seu camí moria ràpidament, era una mort sobtada sense sang ni lluita.

En un racó de la cova hi havia un tresor que tot el món coneixia, però que ningú havia estat capaç de trobar. Molts dels quals havien entrat però mai hi havien sortit.

Fins que un dia un cavaller molt valent, conegut per les seves grans fetes amb bandolers i monstres de tots les grandàries, es va atrevir a entrar en la cova. Després de vencer a Kin,

esperava enfrontar-se a l’altre dragó, però no el tobava per cap lloc. Va explorar tota la cova i amagat en un racó va trobar el cofre del tresor. Va obrir el cofre, i per a la seva sorpresa dintre solament hi havia un paper que deia:

“Si el tresor vols agafar en mig de Barcino hauràs de buscar”

El cavaller no es creia que després d’arriscar la seva vida solament hagués trobat una endevinalla. Es va dirigir cap a Barcino i va començar a explorar amb els seus cavallers tot el centre de la ciutat, csa per casa, esglesies, botiges,etc……..

Després de dos mesos de cerca, i despreés d’un dia de pluja, se li va mullar la carta, tot sorprès es va adonar que el pergamí començava a dixar veure altres lletrees que fins a aquest moment no s’havien vist.
“vas ben encaminat, però l’arc has d’usar”

Després de molt estudiar aquestes paraules es van dirigir a l’arc de triomf i va trobar unaàmera oculta, dintre havia una enorme roca amb una inscripció que deia:

“Si has arribat fins aquí és perquè has vençut en Kim, i amb això m’has alliberat, du aquesta pedra i aquesta poció a la cova i salvant”

Van tornar els cavallers a la cova i al final del passadís van trobar a l’altre dragó tancat, li van ensenyar la pedra i li van llençar la poció, i la seva gran gàvia va desaparèixer.

El dragó agraït va demostrar a tot el món que era dòcil i bo, i els ,on estava amagat un tresor de gran valor. Però el cavaller va trobar el seu millor tresor en l’amistat que acabava de començar amb el dragó.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: